Thursday 3 May 2007

is hyves een hype ?

Zo... vandaag is het er dan van gekomen! Aangemoedigd door nogal wat uitnodigingen de laatste weken en maanden heb ik vandaag mijn eigen profiel op Hyves eens aangemaakt. 

Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd of ik snel veel vrienden heb of dat het toch zou tegenvallen... en wat moet ik dan doen? maar zeggen dat het toch niks voor mij is, me afvragen of ik inderdaad zo weinig vrienden heb? 

Dat brengt me bij de overweging waarom lopen mensen nu zo te koop met zichzelf? of zie ik het verkeerd? (laat maar weten als überhaupt iemand de moeite neemt dit te lezen). En waarom doe ik er nu weer aan mee?. Op die laatste overweging kan ik zelf natuurlijk meteen inhaken. Ik heb het zakelijk en privé erg druk en eigenlijk zou ik dus niet nog meer tijd hierin moeten steken want het risico is dat het verslavend werkt, dat het daardoor nog meer tijd gaat vreten... en toch doe ik het! Ik heb nu mijn profiel en zit zelfs al een BLOG te schrijven. Is het dan toch mijn (sowieso al niet te kleine) EGO dat gestreeld wil worden? Zijn het de verhalen dat de moeders op het schoolplein je ineens heel ANDERS gaan bekijken als ze je tegenkomen op Hyves (gehoord van een vriend/co-Hyver die me na 5minuten nog steeds niet heeft toegevoegd als Hyve-vriend :( ) 

Anyway: mijn voornemens zijn in ieder geval veelbelovend. Ik ga proberen regelmatig (dat is minimaal 1-2x per week) mijn gedachtenspinsels, ervaringen, en wat al niet meer aan deze BLOG toe te vertrouwen. 

Gegroet, 
Dagmar 

(of hoort dat niet onder een BLOG te staan) 

2 comments: 1. - Ngươi, ngươi tại sao lại dã man như vậy, đem hắn đánh thành như thế, hắn kỳ thật đối với ta cũng không đến nỗi nào.

  Nhìn Hoắc Quân, Tư Mã Yên Nhiên trừng mắt nhìn Nhạc Thành, không phát hiện ra Nhạc Thành trước kia lại dã man nhưi không chào đón ta sao, vậy ta đi.

  Nhạc Thành thở dài một hơi sau đó xoay người rời khỏi.
  đồng tâm
  game mu
  cho thuê phòng trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  tư vấn pháp luật qua điện thoại
  văn phòng luật
  số điện thoại tư vấn luật
  dịch vụ thành lập doanh nghiệp
  - Ngươi…

  Nhìn theo bóng lưng của Nhạc Thành, Tư Mã Yên Nhiên cắn răng nói:

  - Ngươi trở về cho ta.

  - Sao vậy, ngươi không tức giận sao?

  Nhạc Thành quay lại bên cạnh Tư Mã Yên Nhiên, nghiêm mặt nói:

  - Tới học viện có khỏe không.

  - Có.

  Tư Mã Yên Nhiên gật nhẹ đầu, do dự một chút rồi từ từ nói:

  ReplyDelete
 2. Usia minimal kambing kurban berbeda dengan usia domba, sapi, dan unta.
  Jika Anda ingin kandang kambing mencari penjual terpercaya di Jambidan, Banguntapan, Bantul, Yogi, Daerah Istimewa Yogyakarta, Anda bisa segera menghubungi Madani Farm Jogja.

  ReplyDelete