Tuesday 10 June 2008

Nederland - Italie 3-0

toch Nederlander?
JA! ik kon -mede door het supermooie spel- mijn Nederlanderschap niet onder stoelen of banken steken vanavond. (Maddy kan dat beamen voor wie denkt dat ik obv het resultaat weer terug overloop )

We waren uitgenodigd door vrienden uit de Round Table 64 Varese. Samen met de huidige voorzitter Paolo waren we te gast bij Andrea (mede-oprichter van RT64) en zijn vrouw. Nadat we eerst van een heerlijke Lombardijnse maaltijd hebben genoten zijn we voor tv gaan zitten. Al snel bleek dat zij niet de avond gingen hebben die ze toch wel verwacht hadden (en ik ook ben ik heel eerlijk). Italie was zwak, heel zwak. Had niet gedacht dat Cannavaro zo gemist zou worden, maar ik had helemaal niet verwacht dat Nederland zo zou heersen, wat een controle, met name die eerste helft. De 2e helft lieten ze de Italianen begrijpelijkerwijze wat meer komen, en loeren op de counter... wat een superactie die 3-0... Net toen ze om mij heen opveerden omdat Italiƫ 2x voor van der Sar kwam.

Anyway, leuke avond gehad met leuke en vooral sportieve mensen die ons feliciteerden met deze verdiende overwinning. Al willen we wel allemaal wel weten hoe het nu zat met die 1e goal, heft die Panucci het overduidelijke buitenspel nu echt op???

Saluti da Varese,
Dagmar & Maddalena

No comments:

Post a Comment